• ru
 • ro
 • Iveco vă învită în sezonul reducerilor!


  Iveco vă învită în sezonul reducerilor

  Iveco vă învită în sezonul reducerilor la staţia noastră de deservire! 


  Doar la autocentrul Iveco cei mai calificaţi specialişti şi echipamentul
  performant vă vor oferi o deservire calitativă. 
  La efectuarea reviziei tehnice, spălarea auto şi controlul condiţiei tehnice al vehiculului este gratis. 
  La deservire, reparaţii şi la achiziţionarea pieselor de schimb reduceri de 10 procente. 
  Iar clienţilor fideli o ofertă specială.

  Autocentrul Iveco, telefon 0 22 46 04 87.

   

  NEWSLETTER

  alt

  Fiți la curent cu ultimele noutăți din lumea Iveco. Iveco.

  East-Auto-Lada - dealer IVECO in Republica Moldova

  Compania "East-Auto-Lada" SRL îşi desfăşoară activitatea pe piaţa Moldovei de mai bine de 20 ani. Activitatea de bază a companiei constă în comercializarea autovehiculelor şi a echipamentului specializat, cît şi prestarea serviciilor de reparaţie şi deservire tehnică a mijloacelor de transport.

  În calitate de dealer autorizat al IVECO, IVECO BUS, OPEL, Case Construction Equipment şi URSUS pe teritoriul Republicii Moldova, Compania "East-Auto-Lada" SRL propune toată gama de autoturisme Opel, vehicule comerciale IVECO, autobuze IVECO Bus, echipament de şantier Case Construction Equipment, echipament agricol Ursus, semiremorci Kögel şi Schmitz, caroserii basculabile Cantoni şi Gervasi, malaxoare şi pompe pentru beton Stetter şi Cifa, piese de schimb pentru aceste mijloace de transport si echipament special. Deasemenea, compania efectuează deservirea tehnică a acestui echipament, care la fel include deservirea şi lucrările de reparaţie atît în perioada de garanţie, cît şi după expirarea acesteia. Compania "East-Auto-Lada" SRL a cîştigat dreptul de a deveni dealer autorizat al concernului IVECO în Moldova în anul 2001. De atunci activitatea companiei se desfăşoară conform standartelor corporative IVECO. Compania "East-Auto-Lada" SRL a înfiinţat două complexe – IVECO şi OPEL- fiecare dispunînd de terenuri pentru expoziţii, cîte o staţie de deservire tehnică şi magazine de piese de schimb şi accesorii.

  "East-Auto-Lada" nu a ales la întîmplare vehiculile IVECO. În primul rind, IVECO este unul dintre liderii mondiali în industria automotivă. În al doilea rînd, ceea ce nu este mai puţin important, preţul acestor automobile este mult mai redus decît cel propus de concurenţi. În al treilea rînd, camioanele şi autobuzele IVECO corespund tuturor cerinţelor privind securitatea şi protecţia mediului. Deasemenea, popularitatea companiei IVECO creşte datorită centrelor de deservire, care au împînzit toată Europa.

  Practice, dinamice, efective - automobilele IVECO îşi găsesc cumpărătorul şi în Moldova. Noi oferim cumpărătorului o gamă largă de automobile comerciale din linia uşoară, medie şi grea, camioane off-road, autobuze urbane şi interurbane, la fel ca şi autospeciale pentru diferite necesităţi.

  © Iveco.md