• ru
 • ro
 • NOUTĂŢI
  04-04-2016

  Irisbus devine Iveco Bus şi lansează l’Urbanway

   

  Cu ocazia salonului UITP din mai 2013, constructorul IVECO a dezvăluit noul nume al mărcii sale de autobuze: Irisbus se va numi de acum înainte Iveco Bus. Iveco Bus a folosit acest eveniment pentru a prezenta întreaga sa gamă de autobuze, denumită Urbanway

  Irisbus devine Iveco Bus şi lansează l’Urbanway

  Cu ocazia salonului UITP din mai 2013, constructorul IVECO a dezvăluit noul nume al mărcii sale de autobuze: Irisbus se va numi de acum înainte Iveco Bus. Iveco Bus a folosit acest eveniment pentru a prezenta întreaga sa gamă de autobuze, denumită Urbanway.

  Irisbus lasă locul lui Iveco Bus

  Societatea Irisbus s-a născut în 1999 prin fuziunea gamelor de autobuze şi autocare ale constructorilor Renault V.I. şi Iveco. Astăzi, prin dispariţia mărcii Irisbus în folosul Iveco Bus, nici o confuzie nu mai este posibilă. Constructorul de autobuze, prin noua sa marcă Iveco Bus, va fi recunoscut cu uşurinţă pe pieţele internaţionale unde firma Iveco este deja prezentă, în special în America de Sud şi în China.

  Iveco Bus îşi prezintă noua gamă de autobuze: Urbanway

  Autobuzul urban Urbanway îi urmează lui Citelis. Urbanway este disponibil în versiunile articulate de 10,5 m, 12 m si 18 m lungime şi respectă standardul Euro 6 cu începere din 1 ianuarie 2014.

  Primul autobuz din gama Iveco Bus, Urbanway este asamblat la uzina din Annonay, care a primit recent certificarea «Origine franceză garantată».

  © Iveco.md